Friday, December 17, 2010

Topi kait kembang setaman

 Hai..bersua lagi kita di ruangan mamaleesya@home...
Wow!! Ini adalah entry yang kedua untuk hari ni...^_^...wah...tak pernah2 saya berjaya buat 2 entry dalam satu hari...kalau 2 minggu buat 1 entry adalah...ahaks...
Yelah, nak cover balik 2 minggu lepas, blog mamaleesya ni sunyi sepi je kan...hehe
Oklah, cuba tengok tajuk yang agak meriah bunyinya ni, "topi kait kembang setaman"...rasanya bersesuaian la dengan design topi atau sunhat yang saya kaitkan untuk aleesya kali ni. Ada 3 kuntum bunga ros merah yang besar dan dikelilingi pulak oleh ropol2 yang mewah gitu...hihi...tapi sayangnya model tak dapat beraksi la malam ni...tertido sudah!Zzzzzzzz...sebab tu mama dia gedik nak berentry ni... ;)
Topi ni saya kait masa balik bercuti ke Kedah 2 minggu lepas...baru hari ni  berkesempatan nak share kat blog..jom tengok...
Nantilah, kalau ada masa saya updatekan gambar topi kembang setaman ni bersama modelnya pulak ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews