Wednesday, December 29, 2010

Keychain nama untuk Amira

 Selamat pagi semua....semoga semuanya ceria2 belaka...dan pastinya ramai yang tak sabar2 dan berdebar2 nak menanti perlawanan bolasepak Piala AFF Suzuki Cup, Malaysia vs Indonesia malam ni kan? terutamanya Mr. Abah aleesya tu..hehe.. so,sama2 lah kita doakan kejayaan skuad negara kita ye...cewah, dah macam pengacara Arena pulak...;)
Ok, hari ni saya nak update sikit  keychain2 felt yang ditempah oleh Amira. Dia minta saya buatkan 5 keychain yang ada nama2 macam kat dalam gambar tu...satu untuk mama, satu untuk papa dan yang lain2 tu mungkin untuk adik2nya..dan saya tambahkan satu free gift handphone charm yang bentuk love tu...ok, tq amira!harap2 amira gembira dengan keychain2 ni ye....:)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews