Monday, November 08, 2010

Pink headband for pink lover

Kali ni saya buatkan headband untuk peminat2 pink sahaja....suka tau kait benda2 pink ni...macam terapi minda pulak....heheh...
Tempahan kali ni datangnya daripada cikgu sekolah saya na..ni dah second order.First order dia kat SINI. Na minta saya buatkan headband untuk anak sedaranya.Headband yang kecik sikit tu, yang tu saiz baby...manakala yang bunga besar tu order dari kawan lama saya masa kecik2 dulu, eRiNsZ.. dia ni memang peminat pink yang setia...hihi...kalau tak percaya boleh klik kat link yang saya bagi tu...;)
Ok,jom kita layan pinky2 headbands untuk hari ni...
Ok,nak sambung mengait lagi ni...hari ni saya cuti deepavali lagi tau...(raya sakan wooo...;)
So, nak pulun siapkan tempahan ni...ok,babai..see you! :)

5 comments:

  1. salam ziarah, cantiknya..syukur atasanugerah kreatif dari allah..boleh meniaga online neh ^_^

    ReplyDelete
  2. tq kak fidah!
    adlina, salam perkenalan...betul tu,bersyukur atas anugerah dari Allah..memang minat nk meniaga online ni,tapi takut tak mampu nk bahagikan masa je nanti..so,ambil tempahan drp kwn2 jelah..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan ya nama ku melor dan selamat hari raya. cantik sangat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews