Thursday, November 04, 2010

Keychain untuk Mimiey

Yey!!saya suka sangat hari ni..hari esok..hari lusa..hari tulat..eh, hari apa lepas tu ye?sape2 tahu tolong angkat tangan! hahah...takde, sebenarnya hari2 yang disebutkan tadi tu, adalah hari CUTI!!! (kecuali hari ni...) sempena Deepavali...so, Happy Deepavali  kepada semua yang beragama hindu..namaste...eceh..

Ok, kali ni saya nak tunjukkan keychain tempahan mimiey, satu untuk dia dan satu lagi untuk her beloved husband...wah..romantic couple ni...hehe..so, huruf A dan R tu permulaan untuk nama mereka berdua lah..


Semoga mimiey dan suami bertambah ceria dengan kehadiran sepasang cahayamata keychain love ni...he2

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. tq Pinky!
    Ving Lok,1 keychain starting from RM3..

    ReplyDelete
  3. hi, new to the site, thanks.

    ReplyDelete
  4. ala...tak tau lak ko leh wat keychain..jauh aku carik supplier smpai ke penang tu haa order..takper2,nx order,aku order ngan ko key fren!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews