Friday, November 26, 2010

Aleesya dan crochet beanie

Hai semua....saya happy sangat hari ni...sebab saya berjaya menge'post' entry yang ke-99!! Sedar tak sedar dah hampir mencecah angka 100 entry2 saya selama ni...yeehaa!

Ok, apa yang menarik yang saya nak share dengan anda semua hari ni ye?....semalam saya berjaya siapkan order dari Yna, iaitu crochet beanie untuk anak perempuannya dengan kaler pink yang comel...bila dah siap kait beanie ni, terasa macam nak buat untuk aleesya la pulak satu...hehe...dan akhirnya saya berjaya mengait satu lagi beanie dengan kaler krim...
 Ok,jom kita tengok model yang tidak asing lagi untuk menggayakan beanie2 ni...opps,sebelum tu, nak ucap banyak2 terima kasih pada En. Hubby yang telah bertungkus-lumus menjayakan sesi photoshoot yang sungguh mencabar bersama aleesya ni.Dan gambar yang kat atas sekali tu pun adalah hasil editing En Hubby.. Tq my dear...;)
Amacam? ada gaya model tak?hehe....model mamaleesya  jelah ye...tapi kan, perasan tak apa perubahan aleesya bila bergambar sekarang ni? aleesya dah pandai control senyum tak bagi nampak sangat gigi!hehe.... gigi kapak 2 batang yang besaq tu....hahah...kalau tak caya cuba tengok kat sini dan sini.

Oklah, harap2 Yna gembira dengan beanie pink yang ditempah tu ye....:)

5 comments:

  1. Cantiklah lia!! Esp yg krim tu, I like!

    ReplyDelete
  2. Comelnya dia bergaya dgn topi crochet Mamanyaaa... sangat comel!

    ReplyDelete
  3. Hi... Can you pls pm me the price of the crochet.. loving it..
    shubie.mohan@gmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  4. cantek lia!! akak pun suka yang cream tuh..good work!

    ReplyDelete
  5. kak aisyah; tq!sy pun suka jugak yg krim tu,sb yg tu aleesya punya...hihi

    Ayza G; thanks akak...huhu...penat pujuk aleesya nk suruh dia pakai beanie ni..nasib baik at last dia nk jugak...

    Siamesecatz;dh pm ok...:)

    kak fidah;tq..:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews