Friday, July 18, 2014

Pray for MH17

Bismillahirahmanirrahim....

 
Ya Allah....terkejut sungguh pagi tadi bila terdengar berita di Astro Awani tentang tragedi pesawat MH17 yang terhempas selepas ditembak oleh pemberontak Ukraine...
Terdetik kat dalam hati....Malaysia diuji lagi....Ya Allah....kita hanya mampu berdoa dan terus berdoa semoga Malaysia akan terus diberi kekuatan dan ketabahan dalam menghadapi musibah demi musibah yang menimpa.....


Aminnn....

#prayforMH17 #prayforGAZA

2 comments:

  1. Betul. Kalau baca paper dan news online ni, tengok gambor mangsa, kita pun terasa. Inikan pula family penumpang MH17.

    ReplyDelete
  2. Betul tu Yati...berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul...sama2 lah kita doakan yang terbaik untuk mereka dalam menghadapi situasi yang sukar ni...:(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews