Wednesday, September 19, 2012

Booties+headband raya...

 Seperti yang dijanjikan...hari ni saya nak post satu lagi projek sebelum raya yang dah saya siapkan untuk cikgu sekolah saya, Azlina...dan ini juga salah satu permintaan yang tak boleh nak ditolak...huhu....tak apalah, kebetulan saya ada masa lapang sikit bulan puasa hari tu, so, saya tak kisah sangat lah nak kaitkan booties dan headband ni...
  Booties ni sesuai untuk baby 3 bulan ke atas...tuannya nak kaler purple, so saya gabungkan dengan bunga pink + putih yang simple...
Dengan headband yang sedondon......kalau anda nak tahu, ibunya harap sangat saya dapat kaitkan booties dan headband ni sebab nak digayakan oleh babynya untuk hari raya......syukurlah, sempat siap dan dah berjaya pun dipakai di hari raya yang lepas......:))

7 comments:

  1. Cantik sangat. Mmg x cekap nak kait mengait ni

    ReplyDelete
  2. Comel la, Lia!
    Yati bab kait benda pair macam booties memang fail.
    Yati pernah kait sandal sebelah je, dan sampai sekarang remain sebelah. :)

    ReplyDelete
  3. cantik betul gabungan pink, lilac & putih. ni lia guna benang acrylic nona atau cotton?

    ReplyDelete
  4. thanks yati...hehe..kalau tgk betul2 pun tak lah exactly sama saiznya...biasalah handmade kan...:)

    ReplyDelete
  5. Jaw;tq! yg ni saya guna benang nona je...

    ReplyDelete
  6. Salam mama mcm mana saya nk beli buku yg boleh buat booties ini?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews