Monday, September 10, 2012

8th Giveaway by Umiyumi2

Assalamualaikum kepada pembaca2 blog semua....dah lama sangat rupanya saya tak update blog ni.....(ceh....buat2 tak perasan pulak...;) padahal mood yang takde...hati ni memang meronta2 nak buat entry...tapi dah mood yang tak nak datang...nak buat macam mana kan...heheh...
So, untuk nak mengaktifkan semula blog saya yang dah semakin suram ni, apakata kita join dulu giveaway dari umiyumi2 ni...best tau! nak tahu apa hadiahnya? tengok kat bawah ni.....
Kuali jenama Tefal bersaiz 28cm....

Hmmm, kalau lah saya dapat kuali ni... tiap2 hari kita buat 'pek nga'... kan abah? hahaha.... :D
Jom lah kita pakat join ramai2....tarikh tutupnya ialah pada 25 September 2012 tepat jam 12 tengah malam...ok, kalau berminat nak join boleh klik kat SINI.......

2 comments:

  1. therosputih: hahaha...'pek nga' tu bahasa utara...maksudnya lempeng@penkek...;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews