Friday, July 06, 2012

Baby Shell Stitch Beanie

 Assalamualaikum..............
Hari ni saya nak tunjukkan baby beanie terbaru yang dah saya siapkan.....beanie ni saya buatkan sebagai hadiah untuk cikgu sekolah saya yang baru je menerima cahaya mata baru, baru2 ni.....baby girl......so, takde lah masalah sangat nak fikir pattern apa nak buat. Kait je beanie kaler pink, lepas tu letak bunga...dah siap untuk baby girl....he2...:)
simple but sweet............ahaks...;)

 yang ni beanie bersama dengan model setia saya.....:))

Ok, nak pattern ke? klik link kat bawah ni:

Oklah, malam ni takde mood la nak tulis banyak2....lagipun kejap lagi nak kemas2 barang, esok nak pegi Rawang pulak, rumah kakak, nak pergi melawat anak sedara yang ke-5....hehe.....baby girl jugak...:) lahir 02/07/2012 baru ni....:)

Ok, babai! :D


9 comments:

  1. tolong kiss kan zara aisyah untuk org ye....org g minggu depan...x sempat kait ape2 ke untuk dia? hehehehe

    ReplyDelete
  2. selamat menambah koleksi anak buah...nnti kang, dapat anak buah punya sepupu plak kan...=)

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing the link lia :) lama suda mencari2 pattern free buat beanie.

    ReplyDelete
  4. RM; dah kiss dah...he2...xsempat lagi la nak kait..nantilah tunggu zara dah besar sikit...

    ReplyDelete
  5. therosputih; biasalah tu..menambah koleksi.yg ni anak buah yg ke-5 dah...anak buah sepupu plak dah tak terkira ramainya, sampai xingat nama dah...hihi..

    ReplyDelete
  6. Jaw; you're welcome...nanti boleh la cuba pattern tu ye...tapi kalau pakai local yarn yg biasa ni,kena besarkan sikit lah.saya pun tambah sikit row dia sebab nak bagi besar...

    ReplyDelete
  7. bila baby girl nak sampai untuk saya pulak... hehehhe... ;)

    cantik beanie tu! thanks for the link..

    ReplyDelete
  8. Lia... Cantiknya... saya dah ada baby girl nih. Alhamdulillah... hajat tercapai akhirnya. :) Nanti balik Malaysia saya nak tempahlah jugak cenggini. Tunggu ye... Insyaallah...

    ReplyDelete
  9. canteknye... pandai kait eh..mane blaja???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews