Saturday, January 28, 2012

Sepasang topi kait

Yesss.....mood nak berentry akhirnya tiba jua......ya, setelah sekian lamanya blog ini kutinggalkan.......cewah....dan hari ni tibalah masanya untuk meng'update' blog.......;)
hai....macamana nak capai azam tahun baru kalau macam ni......bercinta nak buat entry baru....heheh...
Oklah, jom tengok projek terkini......tempahan yang agak lama berstatus pending ni akhirnya complete.....huh...
Sepasang topi, satu untuk gegurl dan satu lagi untuk boboboy.....ini sebenarnya tempahan customer kepada kawan saya.....he2....boleh faham tak? maksudnya kawan saya ni order dengan saya bagi pihak customer2 ni....:))
Actually, 2 customer yang berbeza ni......dan jangan salah faham ye.....ni order lama tau....sebelum keputusan muktamad diambil......;)

pinky sunhat with two roses for gegurl.....
crochet hat with brim untuk boboboy....

Ok, kita tengok pulak macam mana model saya menggayakan topi2 ni.....:))
ok....ready.....1,2,3.....

Ok,itu saja untuk hari ni....selamat berhujung minggu semua.....and have a nice day!! :))

5 comments:

  1. Hi lia! comel2 hat tu! suke!! akak pun sama lah....malasnye nk update blog :p

    ReplyDelete
  2. tq kak aisyah!...samalah kita kak...sayangkan blog tinggal2 kan...hihi ;)

    ReplyDelete
  3. tq nurazimah & kak suzie! saya pun sukaaaa......PINK!! XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews