Tuesday, July 12, 2011

Crochet: Gorgeous Purple Set

 Hai...pembaca2 setia blog mamaleesya...(hihi....ayat perasan tak hingat....;).Hari ni mamaleesya ada satu entry baru, setelah pengumuman penutupan order yang dibuat semalam....
Jangan risau ye, entry2 baru tetap akan dikeluarkan kalau ada mood seperti biasa, cuma order2 yang baru sahaja saya tutup dulu buat sementara waktu...
Gorgeous Purple Set ni pun antara order2 yang dah terlalu lama saya peramkan.....huhu...ampun ye cik puan yang meng'order'.....
Gorgeous Purple Set ni ada topi ala2 sunhat untuk gegurl, newsboy hat untuk baby boy dan booties juga untuk baby boy....siapa yang tempah ni ye?haa, tempahan ni dari besfren saya masa kecik2 dulu, saya panggil dia Nana. Tapi dah lama sangat kami tak jumpa, hanya bertanya khabar di alam maya ni jelah....
Ok,jom kita close up sikit item2 yang ada dalam purple set ni....
ni newsboy hat...tapi brim tu saya kecikkan sikit,nk bg sesuai utk baby....
 
booties ni sebenarnya boleh dipakai boy/girl, tapi kena sesuaikan lah warnanya...

Dan ini pulak pose istimewa dari Aleesya untuk peminat2nya di luar sana.....*teehee*
Oraitt....thank u so  much Nana sebab sudi mengorder dengan mamaleesya dan sangat sabar menunggu ye...........hehe....(tak sabar nak tengok model2 cilik NJ pulak bergaya..;)

9 comments:

  1. wahhh cantiknya set purple kak Lia.. saya suka dengan topi2 tu.. seronok tgk kak Lia :)
    kwn akk mesti suka sangat nanti :D

    ReplyDelete
  2. Wow! Memang gorgeous, lia! And in my favorite color! Hats tu pun cantik termasuk model lia tu!

    ReplyDelete
  3. so cute and beautiful .. now that makes me wanna learn crochet :)

    ReplyDelete
  4. cantik sangat2...i like purple

    ReplyDelete
  5. cantiklah kak lia..

    selalu kalau kaler purple, mesti jadi warna lain bila ambil gambar..tapi yang ni memang purple betul..cantik sgt2..so cute~

    ReplyDelete
  6. wowww..canteknyaaa..suke topi baby tu..in purple plak tu..

    seriously..cantekss

    ReplyDelete
  7. lovely color lia!!! suka tengok model tu pakai pepel hat :)

    ReplyDelete
  8. tq semua!!!...for your sweet n lovely comments! {hugs}:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews