Saturday, May 14, 2011

Purple rose beanie and bunny hat

Sebenarnya 2 hari lepas lagi saya nak keluarkan entry ni...tapi bila buka je blogger, asyik2 "currently unavailable".. je...so, hari ni dah okay, boleh lah saya nak share hasil kait yang terbaru ni....takde la baru sangat sebenarnya...topi2 ni dah pun selamat sampai ke pangkuan tuannya di Serdang...cuma saya ni yang asyik bertangguh2 je nak buat entry....
Topi2 ni semua adalah tempahan ija untuk anak2nya dan juga untuk anak buahnya...
beanie kaler grey diserikan lagi dengan 2 kuntum bunga ros purple semestinya untuk gegirl
yg ni bunny hat,tapi ear tu kalau tegak sikit baru real mcm bunny kan?
yg ni pun sama,cuma warna krim lebih gelap sikit berbanding yg tadi
Harap2 ija gembira dan ceria dgn topi2 ni....orait, nak sambung buat kerja rumah pulak ye...he2..:)

8 comments:

  1. Cantik topi2 tu esp yg first one!

    ReplyDelete
  2. saya suka yang grey colour xD semua cantik!

    ReplyDelete
  3. suka suka sangat topi2 tu.....so comelllllllllllllll

    ReplyDelete
  4. cute.. purple dgn grey pun cantik kan.. tak terbayang saya.. hehe.. bunny hat pun cumelll!

    ReplyDelete
  5. thanks zila..kaler tu customer yg request, bila dh siap nmpk ok pulak gabungan tu kan?

    ReplyDelete
  6. boleh order ke kalau nak? brape eh bunny hat tu

    ReplyDelete
  7. buat masa sekarang ni saya dh tutup order..lepas raya nanti baru saya ambil order yg baru ok...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews