Saturday, January 22, 2011

Crochet kerchief

 Kali ni saya nak update sikit crochet kerchief yang dah saya siapkan untuk 2 orang cikgu sekolah saya, kak yati dan saera. Diorang berdua ni request kaler yang sama dan masing2 tempah untuk anak2 sedara..Kesian kat diaorang berdua ni...lamanya menunggu kerchief ni siap. Bukannya apa, kait pakai benang halus ni memang lambat banyak sikit...jenuh rasanya nak menyiapkan 2 kerchief ni..nasib baik lah customer2 saya ni amatlah penyabar orangnya. Oklah, takde idea nak tulis panjang2...jom layan gambar pulak...

3 comments:

  1. Cute! Akak ni tk reti2 guna benang halus ni. Beli 2 buku tp tk jadi apa2 lg :p

    ReplyDelete
  2. tq akak! guna benang halus mmg mencabar sikit,sebab lambat siap..tapi hasilnya lebih cantik dan halus..cubalah buat coaster yang kecik2 dulu kak..mesti comel!:)

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya.....benang halus memang menguji kesabaran kan huhuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews