Wednesday, December 21, 2011

Update peserta Giveaway ~ LATEST ~

Hai semua....apa khabar? harap semuanya dalam keadaan sihat sejahtera.....kepada semua yang bergelar pelajar dan guru, tinggal beberapa hari je lagi untuk kita menghabiskan sisa2 cuti yang ada ni...ermm...apsal kalau cuti rasa sekejap je kan? hehe... 
Oklah, kali ni saya dah senaraikan semua nama2 peserta "My Craft Garden 1st Giveaway"....70 penyertaan semuanya.....terima kasih sebab sudi join dan sabar menunggu keputusannya.....:)
InsyaAllah, malam nanti saya akan umumkan pemenangnya ye......TUNGGUUUU!

  1. zie
  2. hana
  3. eRiNsZ
  4. syaz_haegi
  5. CikNin
  6.  Fa'izah [eqin]
  7.  Adik Nor
  8. atieNeo07
  9. kakyong
  10. Hana SweetTwinz
  11. Sidek
  12. Farhana Johari
  13. U-ie
  14. Fadzillah Kamarudin
  15. DuNia KeBaHaGiaaNKu
  16. Joel Leslie
  17. Nida
  18. ♥♥azatiesayang ♥♥
  19. Cik Bunny
  20. ummi_norseha
  21. MamaDaniel
  22. Eyvon
  23. Pink Lavender
  24. Ezzattie
  25. Darling Ninie @ Mama Comel
  26. YANA PINKY
  27. Miss BaNu
  28. afie_saffiya
  29. miss kara
  30. Nur Syahida
  31. Miera Akmalina
  32. pinkyviolet_2822@yahoo.com
  33. KimiChee
  34. IntaNBerliaN
  35. ainaa
  36. Puteri Auni Kamaruzzaman
  37.  AfIqAh sYaZWaNi
  38.  Celio
  39.  asmat90
  40. Golden Rose
  41. atien
  42. syahida
  43. fatin
  44. Lieyana
  45. SeputihSalju
  46. Ummi Iman
  47. Rosh
  48. iza azmilia
  49. fiezahkecik
  50. Qienah
  51. abazilah
  52. nurr f@!sha f@t!h@h
  53.  Ash Kyouhei
  54.  AnaLyana
  55.  DiJAh YOyeN Nye CiTe
  56.  cikpuanhady
  57.  empunya blog
  58. Mama Ishazah
  59. AlamHati
  60. ALVAS-87-CONTEST
  61. fieda
  62. J. Hass
  63. Nor Aishah
  64. ::NureeN::
  65.  CkYnHaShiM
  66.  Zie
  67.  'Ainun Qalbi
  68. DiyanaWr
  69. ana solehah
  70. nurul amirah
p/s: nama2 peserta ni saya xsempat nak buat backlink lagi ye..insyaAllah saya akan update semula nama2 peserta dengan backlinknya sekali. Harap maklum....;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews