Wednesday, December 21, 2011

Dan pemenangnya adalah......................


Ok, kini sampailah masa yang dinanti2 kan oleh semua peserta "My Craft Garden 1st Giveaway"!! Setelah sebulan giveaway saya ni berlangsung, dan malam ni tibalah masa untuk saya umumkan pemenangnya..............
Ingat nak suruh aleesya dengan abah dia cabut undi....tapi macam malas pulak nak gulung2 kertas tulis nama satu2.....
Untuk lebih mudah dan cepat, saya gunakan je khidmat random.org.....macam yang blogger2 lain biasa guna....:)
Dan 2 orang pemenang yang bertuah itu adalah.....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
peserta No 8 dan 
No17
dan mereka adalah.....
 :
:
:
:
:
:
:
:
:
:

&
17) Nida

Tahniah saya ucapkan untuk mereka berdua!
Kepada yang lain, janganlah bersedih.....boleh cuba lagi lain kali ye....tapi saya minta maaf sebab tak letakkan gambar generator random.org tu kat sini....saya ni tak berapa pandai bahagian teknikal ni, dah puas try copy and paste asyik tak jadi je....heheh...takpelah, janji dah dapat pemenangnya kan......;)
Kepada atie dan nida nanti bolehlah email saya untuk pilih hadiah dan bagi detail kat saya ye....:)
Oraitt....selesai lah sudah my 1st giveaway ni.....terima kasih sekali lagi kepada semua yang join!
Selamat malam semua!!

7 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki anak-anak, kebetulan besday anak kedua Kak Nida dari ni, jadi dia yang pilih hadiahnya.

    Selautan terima kasih buat Lia.... Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

    ReplyDelete
  2. Salam..alhamdulillah ;p hehe...thnx sgt..x sabar nk pilih hadiah hihihi...wait for my email ya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews