Sunday, December 18, 2011

Giveaway dah tamat...............

Assalamualaikum semuaaa........
Perhatian!! Giveaway saya dah pun sampai ke penghujungnya semalam....tepat jam 12 tengah malam...tapi saya nak minta maaf banyak2 kepada semua yang sudi join my 1st giveaway ni......disebabkan keterbatasan masa yang teramat sangat....(fuhh...betul ke gaya bahasa ni?) saya tak berkesempatan untuk meng'update' kesemua nama peserta "My Craft Garden 1st giveaway" sepenuhnya.......sori sangat ye....

Sebenarnya selama 2 minggu baru ni saya berada di rumah MIL kat kedah (tengah malam semalam baru balik rumah)
MIL baru balik dari Mekah, so sibuk lah sikit dengan kenduri doa selamatnya, dengan tetamu yang datang menziarahnya, dengan jemputan kendurinya...........so, memang tak sempat nak update blog, tambah2 pulak kat rumah MIL....kan? heheh....

Oklah, kepada semua peserta giveaway seramai 70 orang, (mula2 ingatkan tak ramai yg nak join.....alhamdulillah, bagi saya 70 penyertaan ni adalah jumlah yang cukup membanggakan....:) saya ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk join giveaway saya ni....:))

nak tahu pemenangnya? jeng...jeng...jeng.........hehe......sabarlah dulu ye...;)

mungkin esok atau lusa saya buat cabutan.....lagipun saya tak habis lagi nak melawat ke blog2 yang join giveaway ni, so, harap bersabar dan nantikan keputusannya nanti ok........:))

4 comments:

  1. Hehe okay ^^ Harap saya menang :) Insya-Allah :))

    ReplyDelete
  2. 70 orng. tahniah.. mendapat sambutan tu..

    ReplyDelete
  3. tq semua!sudi bagi sokongan!tunggu sedikit masa lg sy umumkan pemenangnya ye...:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews