Saturday, July 10, 2010

Yey!! Saya Menang Giveaway!

Awas : Ini adalah entry yang tertangguh ye...

Yeyei!! Saya menang giveaway! Cantik kan beg kat atas ni? Haa,nilah hadiah giveaway yang saya menang dari giveaway maya sempena besdaynya yang ke....berapa ek?emm,tanya empunya dirilah...hehe.
Kembang-kempis saya bila maya umumkan pemenang giveaway hari tu.Memang tak sangka sangat2 macamana boleh menang, sebab peserta yang join giveaway tu agak ramai la juga,lebih kurang 134 orang.Mungkin dah rezeki saya kot...:D
Sepatutnya saya keluarkan entry ni 3 hari lepas,tapi biasalah macam2 halangan yang melanda diri ini..so, terhasillah entry yang tak berapa fresh dah ni...kui..kui..
First time tau saya menang ni..tu yang excited sangat nak share kegembiraan saya ni dengan anda semua!So,tengok la puas2 ye,sebelum saya nak keluar bergaya dengan beg yang cantekk ni... :)

2 comments:

  1. Salam

    Benang yang blend colour ni ada jual kat Minlon( Petaling Street atau kat Serdang) n Karysma Store Seksyen 4 Tambahan Bangi.Tq visit blog saya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews