Monday, July 26, 2010

Cutie flower headband

Cute tak tajuk kat atas tu?hehe...tajuk jelah cute..isinya biasa2 je...:)
Emm..dah lama rasanya tak menjahit, dan dah lama juga rasanya tak mengait...yang selalu2 dan setiap hari buat.........me'right'...(meright kertas peksa,meright buku budak2,meright PEKA dan yang sewaktu dengannya...(=_=)

Dalam pada meright benda2 ni semua, sempat jugalah saya curi2 masa untuk mengait flower headband ni.Sebelum ni, saya tak pernah kait pun headband macam ni, saje nak try...biasanya saya selalu tengok headband yang cute2 kat sini. So, kali ni berjaya buat sendiri.Headband ni saya kait sesedap rasa je, tak ikut pattern kat mana2 pun.Sebab rasanya nak kait ni simple je...panjang headband ni agak2 jelah, dan kat hujung tu boleh la letakkan butang untuk senang kita nak selaraskan panjang yang sesuai untuk baby...
Ok,that's all...saya dah ngantuk ni..tengok jam jap, alamak!!dah pukul 1 lebih ni..haiyaa!kena tido la,nak pegi sekolah esok...gudnite!(-,-) zzzzzz

5 comments:

  1. kt senasib..^_^, asyik me'rite..sekali-sekala mengait dpt jg rasa keseronokan dlm diri sndiri...

    ReplyDelete
  2. wah lia pun berbakat sgt...thumbs up dear..

    ReplyDelete
  3. cantek babe :)

    and tq for mentioning my blog :)

    ReplyDelete
  4. jarinah: macam tulah cikgu....nasib baik ada hobi yang boleh menceriakan diri sendiri..
    Ummi & kak fidah: tq!*hug*

    ReplyDelete
  5. best tau klu dok asyik melayan hobi kita nie..walaupun kadang rasa fed-up sbb bile nak siap.hehhehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews