Thursday, December 24, 2015

Sarung botol air bunga-bunga

Hi.....
Assalamualaikum semua......
Selamat petang dan Salam Maulidur Rasul......
Redup je kat sini baru lepas hujan, patutlah panas terik sangat tengahari tadi....
Emm, time hujan-hujan macam ni tetiba pulak rasa nak menjenguk ke blog kesayangan yang dah lama diabaikan ni....tengok last entry 28 Mei 2015. Dah dekat setengah tahun saya tak buat apa2 kat blog ni.......huhu...sian dia....

Oklah, hari ni nak share dengan pembaca semua sarung botol air yang saya kait untuk cikgu sekolah saya, Kak Gee....dah lama, awal tahun kot saya kait ni....hehe...dah lupa....
Kak Gee pun dah pindah dah sekarang, rezeki dia dapat bertukar ke Terengganu. Alhamdulillah, semoga sarung botol air ni akan menjadi kenangan kita berdua.....cewah.....hihihi....


Ni lah dia sarungnya......warna-warna ni semua pilihan saya sendiri....Kak Gee memang serah kat saya 100% dari segi design dan pemilihan warna......ececeh.....macam projek besar pulak ye, padahal botol air je kot......kihkihkih....

Nasib baik dia suka dengan warna yang lemah-lembut ni......:)


Yang ni semasa proses pembikinan ye......

Dan nilah rupa parasnya bila dah diletak botol air kat dalam dia....
Bila tengok gambar sarung botol air ni, teringat balik kat Kak Gee.....hehe....semoga sukses di tempat baru....

Ok, cukup sampai di sini ye.........jumpa lagi di lain entry.......babai!! ;)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews