Saturday, April 26, 2014

Handphone case dan baby bonnet

Assalamualaikum w.b.t......

Lama betul rasanya saya menyepi dari  berblog ni....ada lagi ke orang yang sudi baca coretan saya ni ye? Takpe lah...sendiri tulis sendiri baca, boleh? hahaha.....:)
Alasan klise lama menyepikan diri?? sibuk dengan urusan rumah tangga.....heheh....
Sebenarnya sejak adik Mueez dah mula lasak ni memang saya kurang sikit lah nak melayan hobi2 saya macam dulu2...yelah, asyik melayan si kecik je kan...tak sempat dah nak pegang jarum lama2, dah tak boleh nak mengadap laptop lama2....nak potong kain? emm...lagi lah jauh panggang dari api........huhu.....kakak yang besar pun lebih kurang je dengan adik...kalau datang angin puting beliung dia, emmm...abis hilang segala mood mama nak buat macam2...

ni lah dia cinta hati intan payung bucuk2 saya.....heee.. ;)

Tapi dalam pada tu berjaya jugak lah saya menyelit buat projek kecil-kecilan macam handphone case ni ha...
Cute tak? hehe....nak tahu tak untuk siapa handphone case ni? handphone case ni adalah request daripada tok nek aleesya & mueez (nenek suami)....haa...kelasss kan....


tu bukan telefon tok nek ye...hihi....gambar sekadar hiasan je...;)

Ada lagi satu ni saya kait baby bonnet untuk cikgu sekolah....saya tak pernah pun buat baby bonnet sebelum ni....saje nak try benda baru. Kebetulan pulak kawan saya ni request nak topi yang ada tali kat depan...so, rasa2nya oklah tu kot.....

 tak ada model gigurl...terpaksa guna khidmat si monkey yang cute ni...he2

suka pulak saya tengok baby bonnet ni, nampak vintage je kan...:)) (eh, perasan ke?)

Cukup lah rasanya setakat ni dulu....sekurang-kurangnya ber"update" lah jugak blog saya hari ni kan? hihi....sampai jumpa lagi...selamat berhujung minggu buat semua! :))

4 comments:

  1. lamanya akak tak hupdate..hehe...cantiknyer...

    ReplyDelete
  2. Rugi tau mamaleesya tak aktif update blog ni.Ramai je yg suka baca.Tiap kali blogwalking frust je xde entri baru..Say one of the silent reader..suka tengok hasil seni yg sgt cantik.Saya print & simpan gambarnye tau..

    ReplyDelete
  3. ain; kannn....lama akak tak aktif kat blog..ntahla bizi apa..he2..takpelah, lepas ni slow2 nak aktif balik...:)

    ReplyDelete
  4. anonymous; terima kasih byk2 sebab sudi baca dan komen di blog saya ni...terharu sgt bila ada org yg suka tgk hasil seni sy..:)
    in sha Allah, lepas ni sy akan mula mengaktifkan diri semula ye...:)moga2 diberi kesihatan yg baik dan kelapangan utk terus berblog.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews