Friday, December 28, 2012

Crochet cupcake...emm,yummy!

 Apa khabar semua? saya sihat2 je kat sini...rasanya bertambah sihat kot sepanjang duduk dalam pantang.....asyik nak makan je.....hihi...mungkin sebab adik Mueez kuat sangat menyusu kot...;)
So, sempena nak meraikan kejayaan saya yang dah habis berpantang ni...(heheh...ada ke macam ni...), saya dah pun berjaya siapkan cupcake ni...walaupun sebijik je yang berjaya 'dibakar', takpelah, kira oklah tu...sebab saya memang tak pernah buat pun sebelum ni...(cupcake yang betul2 lagi lah tak pernah buat! haha...;)
 
  Jom tengok macam mana saya buat cupcake ni...
Ini bahagian2 cupcake sebelum dicantumkan, cup, topping dan cherry...

Ini lah keadaannya bila kita dah cantumkan kesemua bahagian tu tadi..kat dalam tu saya letak fiber, bagi cupcake ni gebusss...he2

Tadaaa....dah siap pun cupcake saya....jom makan! :D

Ermm, nak masak apa lagi lepas ni ye? kalau buat durian crepe ok tak? heheh....kan tengah popular sekarang ni...:)
Oraitt, untuk sape2 yang berminat dengan resepi cupcake saya ni, boleh lah klik pattern kat bawah ni ye...


:))


3 comments:

  1. wah...menikmati tempoh bersalin dengan mengait...agak2nya, ain nanti mampu ke mengait sambil2 jaga baby gini...

    ReplyDelete
  2. he2..dah lama xmengait ain..buat projek suka2 je ni..ain nt dh ada baby pun boleh je nk mengait,sbb baby awal2 ni asyik tido je..;)

    ReplyDelete
  3. Wah... tahniah... dah abis pantang... saat yang dinanti2kan... hahaha... dah boleh menjahit la..

    Baby Mueez ni memang sporting la.. bagi ibu dia mengait.. good boy!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews