Friday, March 19, 2010

Shopping kain lagi!


Hehe...saya shopping kain lagi! Kain2 yang dulu pun banyak yang belum diprojekkan lagi...takpe2,untuk tambah koleksi.Nanti kalau nak buat apa2 senang,kain dah ada,betul tak kawan2?Kain2 ni saya shoping kat...........mana lagi?Nagoya Textile la....ni semua aktiviti masa balik kampung kat Kedah baru ni.Jom tengok kain2 yang saya shopping tuuu..

Yang ni jenis heavy cotton.Suka corak katun2 ni.cute sangat!Rasanya sesuai kalau buat beg kot..

Yang ni kain cotton flannel.Satu corak bunga2,satu lagi corak kepala rabbit.Plan nak buat sarung bantal peluk Aleesya.Ok tak?

Dan yang ni kain cotton biasa.Nak buat blaus untuk mamaleesya..

Emm,harap2 tercapai la cita2 yang besar ni:|

5 comments:

  1. mmg geram tgk kain kan...hehehe...saya pn pantang masuk kedai kain....rasa sume cantik & kuar mcm2 idea dlm pale ni....bila beli...hehe...duk tersusun rapi dlm kotak..hahaha...

    ReplyDelete
  2. ainiayu,samalah kita...masa beli tu rasa mcm2 nk buat.lepas tu simpan je buat koleksi..

    ReplyDelete
  3. hye lia...

    sronok nyer...nnt update tau...
    akunyer stock kain tu belum decrease lagi...asik tertangguh jer...

    oh, dah nak start skolah semula ni...
    slamat bertugas cikgu!!!

    ReplyDelete
  4. ila,update sewing project ke?haha..tak tau la bila..asik bz je memanjang...ok,selamat bertugas juga...

    ReplyDelete
  5. cantik2 kain tu..boleh lah serbu nagoya lepas nih....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews