Wednesday, July 28, 2010

Kerm's Craft 1st Giveaway

Malam ni terasa macam nak join giveaway lah....why? tadi jalan2,terjumpalah 1st giveaway dari Kerm's craft.Tengok hadiah2nya pulak,WOW!sunguh menggoncang jiwa! nak tahu apa hadiah2nya? tengok kat bawah ni....
Ada plushie,berbagai jenis butang,ribbon,hp charm,kain flannel dan bermacam2 lagi...Haa...best kan?Ok,kalau nak join,klik sini ye....

Monday, July 26, 2010

Cutie flower headband

Cute tak tajuk kat atas tu?hehe...tajuk jelah cute..isinya biasa2 je...:)
Emm..dah lama rasanya tak menjahit, dan dah lama juga rasanya tak mengait...yang selalu2 dan setiap hari buat.........me'right'...(meright kertas peksa,meright buku budak2,meright PEKA dan yang sewaktu dengannya...(=_=)

Dalam pada meright benda2 ni semua, sempat jugalah saya curi2 masa untuk mengait flower headband ni.Sebelum ni, saya tak pernah kait pun headband macam ni, saje nak try...biasanya saya selalu tengok headband yang cute2 kat sini. So, kali ni berjaya buat sendiri.Headband ni saya kait sesedap rasa je, tak ikut pattern kat mana2 pun.Sebab rasanya nak kait ni simple je...panjang headband ni agak2 jelah, dan kat hujung tu boleh la letakkan butang untuk senang kita nak selaraskan panjang yang sesuai untuk baby...
Ok,that's all...saya dah ngantuk ni..tengok jam jap, alamak!!dah pukul 1 lebih ni..haiyaa!kena tido la,nak pegi sekolah esok...gudnite!(-,-) zzzzzz

Saturday, July 10, 2010

Yey!! Saya Menang Giveaway!

Awas : Ini adalah entry yang tertangguh ye...

Yeyei!! Saya menang giveaway! Cantik kan beg kat atas ni? Haa,nilah hadiah giveaway yang saya menang dari giveaway maya sempena besdaynya yang ke....berapa ek?emm,tanya empunya dirilah...hehe.
Kembang-kempis saya bila maya umumkan pemenang giveaway hari tu.Memang tak sangka sangat2 macamana boleh menang, sebab peserta yang join giveaway tu agak ramai la juga,lebih kurang 134 orang.Mungkin dah rezeki saya kot...:D
Sepatutnya saya keluarkan entry ni 3 hari lepas,tapi biasalah macam2 halangan yang melanda diri ini..so, terhasillah entry yang tak berapa fresh dah ni...kui..kui..
First time tau saya menang ni..tu yang excited sangat nak share kegembiraan saya ni dengan anda semua!So,tengok la puas2 ye,sebelum saya nak keluar bergaya dengan beg yang cantekk ni... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews