Saturday, April 24, 2010

Gembiranya dapat award!!

Hai,rasanya dah 3 minggu saya tak update blog ni...sebabnya,macam biasalah busy,tak ada idea dan tak ada mood nak menjahit...ish..ish..ish..tak produktif betul lah dua tiga menjak ni...

Tapi kan,di suatu petang yang indah,tatkala saya melihat di chatbox saya kat tepi ni,tiba2 ada insan yang sudi memberi award kepada saya! dan ini adalah award saya yang pertama! thank you Lela...hehe terharu la bila ada orang yang menghargai kerja kita...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews