Friday, November 29, 2013

Projek mengait semasa bertapa

Assalamualaikum.......w.b.t...
Ishh...neves pulak rasa...dah lama tak update blog....
Setelah berjaya mencipta rekod terburuk setakat ni...tak update blog selama 7 bulan.....huhu..:(
Biasa lah kan, alasan klise tak update blog "sibuk, tak sempat, banyak keje lain nak buat, takde mood, letih dan yang paling popular malas! he2...

Tapi bagi saya, alasan utama saya menyepi dari berblog selama ni ialah semata2 sebab nak tumpukan pada boboboy saya ni ha....dari masa pregnant lagi saya dah nekad dan tekad nak fully breastfeeding anak kedua saya ni selama 2 tahun...dan alhamdulillah......syukur sangat2 dah berjaya susukan adik dengan susu ibu selama 1 tahun. 1 tahun yang penuh dengan cabaran dan dugaan, mental dan fizikal.....
dan 1 tahun lagi bakal menanti kita ye dik....:)

Saya menyepi dari berblog je tau.....mengait tetap jalan walaupun tak seaktif dulu....
Dan untuk nak menghidupkan semula blog saya yang dah jadi gua kelam ni, saya nak tunjukkan kat sini hasil projek mengait saya sepanjang tempoh 'pertapaan' tu.....haha.... 

 Ni lah dia bila dikumpul2kan semuanya....ada lagi sebenarnya....malas nak cari....nanti lah ye...tunggu mood rajin datang lagi lepas ni.....;)

Apa kata kita tengok pulak satu persatu apa bendanya yang saya kait ni.....

Ni kopiah gaza....niat asalnya nak buat untuk encik suami....tapi dua2 saiz tak kena....satu terbesar dan satu lagi terkecik....hadooi....nasib la abah ye....
So, saya nak jualkan kopiah ni kalau ada sape2 berminat...:)

Yang ni pulak crochet shell stitch beanie. Saiz 1-3 tahun......saje2 buat untuk ready stock kalau ada sape2 yang berkenan.....boleh pm saya di FB atau email je saya ok....

Ok, yang ni tak jual ye....sebab dah ada tuan yang punya.....siapa yang punya? Afifin Mueez lah yang punyaaaaa....hihihi....

Dan yang akhir sekali, kopiah nama juga untuk adik Mueez.....

Kesian kakak Aleesya.....mama tak kait untuk kakak......takpe, kakak punya nanti coming soon ye...
Oklah, rasanya cukup lah setakat ni dulu....nanti ada apa2 yang menarik saya update lagi ok...
In Sha Allah...

Salam rindu buat anda semua...babai!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews